Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در خصوص آخرین وضعیت فولاد خوزستان اظهار داشت: ما هم مثل بقیه تیم ها اردوی آمادگی برای آمادگی بدنی داشتیم. در این مدت بازی تدارکاتی هم داشتیم و یکسری بازیکن هم رفته رفته به ما اضافه شدند. البته پنجره ما بسته بود و خیلی برای حفظ بازیکنانمان داستان داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هفته هم یک دیدار دوستانه مقابل نفت آبادان داریم و برای لیگ آماده می شویم.

وی در خصوص اینکه امسال با حمید گرشاسبی کار می کند گفت: گرشاسبی قبلا امتحان خود را پس داده است. او مدیر پرسپولیس، رئیس هیات فوتبال و ... بوده است. من مربی او هستم و می دانم او و مردم انتظار زیادی از فولاد دارند. همانطور که خوزستانی ها از فولاد انتظار دارند خودم هم از خودم انتظار دارم. دوست دارم تیمی درست کنم که مردم لذت ببرند و با هر برد ما حداقل یک هفته خوشحال باشند. ترکیب من و آقای گرشاسبی ترکیب خوبی است و هیات مدیره و ارکان باشگاه هم خیلی هم تلاش می کنند.من هم هم سرباز آنها هستم و تمام تلاشم را می کنم که موفق شویم.

سرمربی تیم فولاد با اشاره به این موضوع که پنجره نقل و انتقالات این باشگاه هنوز بسته است تاکید کرد: شاید اگر گرشاسبی زودتر می آمد خیلی از بازیکنان ما به تیم های دیگر نمی رفتند. البته سعید آذری از مدیران خوب کشور است و زحمات زیادی کشید ولی مطمئنا اگر گرشاسبی زودتر می آمد بقیه بچه ها را حفظ می کردیم. خیلی از ستاره ها ما به سمت تیم های دیگر رفته بودند ولی با حضور مدیرعامل فعلی آنها حفظ شدند.

ویسی در خوص دیدار فردای تیم ملی فوتبال ایران و کره جنوبی گفت:دیروز  مصاحبه ای را از آقایان پنجعلی و درخشان خواندم که آنها گفتند این بهترین تیم ملی تاریخ است. وقتی این ها که بازیکنان ملی بودند این حرف را می زنند یعنی ما بهترین تیم دوران را داریم. من هم اعتقاد دارم ما بهترین تیم را داریم و سرمربی ما هم خیلی خوب کار کرده است.

وی که با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران صحبت می کرد یادآور شد:اسکوچیچ مربی خوبی است و یک رکورد خیلی خوب کسب کرده است.شاید قبلا تیم ملی با مربیان دیگر هم خوب نتیجه گرفته باشد ولی بین بازی ها چند شکست هم متحمل شده اما حالا 10 بازی پیاپی را برده ایم. خوشحالم که تیم ما به شکلی بازی می کند که تیم های رقیب حتی شهامت حمله به دروازه ایران را ندارند.

سرمربی فولاد در خصوص اینکه آیا تیم ملی می تواند به جام جهانی صعود کند عنوان کرد: من نه تنها ایران را در جام جهانی می بینم بلکه به بالاتر فکر می کنم. ما منتظر هستیم که تیم ملی ببرد و به خیابان ها بریزیم ولی باید قبول کنیم صعود به جام جهانی برای تیم ملی ما قانع کننده نیست. مطمئنا ما باید به دور دوم جام جهانی برویم و حق فوتبال ما و انتظار مردم و رسانه ها این موضوع است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عبدالله ویسی سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان جام جهانی حمیدرضا گرشاسبی صعود به جام جهانی بازیکنان فولاد محمد پنجعلی جام جهانی تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • (ویدئو) گزارش دیدنی فیروز مشعوف از صعود افغانستان به جام جهانی
  • مرتضایی: تجربه بازی های تدارکاتی به تیم ملی افغانستان کمک کرد
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • با صعود به فینال برند ایران حفظ شد/ قهرمانی نیاز فوتسال ایران است
  • ویسی، در و پنجره‌های فولاد را بست!
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • صحبت‌های شمسایی پس از صعود به فینال آسیا
  • تراکتور از ذوب آهن انتقام گرفت/ صعود سرخ های تبریز به یک چهارم